AanbiedingCulinairNieuws
In de rubriek Lekkerrrrrrr!: Djintan
In de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine hebben we ook een aantal rubrieken, zoals Lekkerrrrrrr! Daarin vertellen we wat je altijd u huis moet hebben.
Djintan is gemalen komijnzaad. Het heeft een warme, kruidige, anijsachtige smaak. Het wordt eigenlijk alleen in warme gerechten en sauzen gebruikt. Denk aan abon ayam maar ook aan saté saus.
Lees er alles over de nieuwe culinaire versie van Pindah* Magazine, bestel ‘m nu.
- Het complete pakket van magazine (verschijnt eind juli/begin augustus), culinaire agenda (verschijnt eind september) én toegang tot Pindah* YouTube-kanaal met recepten en kookvideo’s. Klik op de knop hieronder om te bestellen.
- Alleen het magazine (verschijnt eind juli/begin augustus). Klik op de knop hieronder om te bestellen.
Blader hier alvast door de eerste acht pagina’s van het magazine, u krijgt een heel goede indruk van het geheel.
U kunt kiezen uit vier opties:
- Het pakket (magazine, agenda en GRATIS het kookkanaal – € 24,90.
- Het magazine 2021 € 6,95
- De agenda 2022 € 17,95
- Alleen toegang tot het YouTubekanaal met kookvideo’s en recepten € 9,95