Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: ASUPARAGASUGOHAN

RIJST MET KIP EN ASPERGES

door Harold Pereira

Eigenlijk kan vrijwel elk Hollands gerecht wel aangepast worden aan de Indische smaak. Bakken met uien en kruiden in plaats van koken, typisch Nederlandse groentes op z’n Indisch klaarmaken, toetjes opfleuren met vertrouwde ingrediënten… Dat werd van oudsher ook al in Indië gedaan door de Indo-Europese gemeenschap, met onze fantastisch lekkere, afwisselende en creatieve Indische keuken als resultaat. Hierbij weer een flink aantal recepten ter inspiratie of om gewoon precies zo uit te voeren als het er staat. Selamat makan!

  • 300 gram mager kippenvlees
  • 2 eetlepels mirin of droge sherry
  • 250 gram kortkorrelige rijst
  • 2 gesnipperde voorjaarsuitjes
  • 12 groene asperges
  • 2 eetlepels lichte sojasaus
  • 1 eetlepels donkere sojasaus
  • 1 eetlepel geraspte gemberwortel

LEES VERDER IN DE JUNI/JULI- EDITIE VAN INDAH*

Ook interessant

Back to top button
×

Hallo!

Klik op de onderstaande knop om een chat te beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?