Indah* kopen
Featured

IN HET NIEUWE NUMMER: SAMBAL GORENG KOOL DJAGOENG

GEKRUIDE KOOL MET MAÏS

In een mum van tijd op tafel: een heerlijke frisse gekruide kool met mais en gehakt. Perfect voor een mooie nazomeravond. Enjoy!

door Harold Pereira

Fruit in wat olie de trassi, knoflook en uien totdat de uien bruin zijn. Doe er dan het gehakt bij. Bak tot het bruin en rullig is. Dan de lombok erbij en het geheel afkruiden.

  • 150 gram gehakt half om half
  • 1⁄4 groene kool
  • 2 tenen knoflook
  • fijngehakt 4 rode/groene lomboks fijngesneden
  • 1 blikje maïs
  • 2 uien, fijngesneden
  • 1 theelepel djinten
  • 1 stukje trassi
  • Zout en peper

LEES VERDER IN DE AUGUSTUS/SEPTEMBER – EDITIE VAN INDAH*

Ook interessant

Back to top button
×

Hallo!

Klik op de onderstaande knop om een chat te beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?